søndag 6. februar 2011

Søndag 6. januar - lekser og volleyball

Hver uke har vi oppgaver som skal gjøres til forelesninger, så første del av dagen i dag har gått til å lese forskningsartikkel om osteoartritt sammen med Rachel. Beret kom etter hvert, og vi gikk en tur til byen. Spiste på en pizzarestaurant og tittet i nye gater.

Det er utrolig mange morsomme og interessante skilt og advarsler å ta hensyn til her. Her er noen:


Moder'n!
Churchill!
Usynlig anti-klatremaling gjør deg svart på fingrene i en måned.
Skiltene er plassert rundt på alle murer.
Innom universitetet for å møte Michelle, som kjørte oss hjem. Fortsatt uvant at føreren sitter på høyre side. Har vurdert å leie en bil her for å kjøre oss en tur, men det må bli en stund til isåfall. Hverken Beret eller Melissa har lappen, så da står det liksom på meg. Pedalene er i hvert fall likt plassert som i norske biler.

På kvelden dro jeg og Beret på volleyballtrening. Volleyball er en av klubbene man kan være med i som student ved York St. John University. Det var ca. 20 som allerede var med (18 gutter og 2 jenter), og så var vi 13 nye (bare jenter). Morsomt å lære litt teknikk og å spille med flere, men utrolig dårlig nivå på mange av de nye. Det er guttelag og jentelag, men jeg kunne tenkt meg å spille med gutta. Greit at mange av de nye ikke har spilt så mye før, men det er irriterende med folk som bare står og ser på ballen uten å bevege på seg. Koster £15 pund for resten av semesteret. Tror ikke jeg gidder å bruke penger når det er et så dårlig nivå. I tillegg blir det vel nok å tenke på når praksisperioden er i gang.

Vasket klær på kvelden, og det er fantastisk med tørketrommel slik at klærne er tørre samme dag som man vasker dem! Nå er det natta. Lang dag på skolen i morgen! Håper helgen din har vært bra også! Hva har du gjort?

PS: Blir veldig glad for kommentarer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar