tirsdag 15. februar 2011

Passert 1000 sidevisninger!

Jippi! Jeg er så glad, fordi bloggen min har hatt over 1000 sidevisninger! Tusen takk til dere som leser bloggen min! Hadde aldri trodd det skulle bli så poplært da jeg begynte å blogge for akkurat 3 uker siden i dag. Takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått. Setter kjempepris på det, og det er det som gjør at jeg blogger videre! Takk for at dere anbefaler bloggen min videre! Tusen takk! Klem

Her er blomsten min som jeg kjøpte 2. dagen her i York. Se så mye den har vokst på 3 uker!

2 kommentarer:

  1. Bloggen din er kjempefin. Det ser kjempe fint ut i York, er det et fint sted og dra på ferie? (Med ferie mener jeg en slags byferie, ikke sol og strand ferie) :)

    SvarSlett
  2. Det er absolutt et fint sted å dra på byferie. Strandferie er ikke så aktuelt. Da må du til en av kystbyene, noe som er mulig på en eventuell utflukt. Men York er en fantastisk by med fine bygninger, museum, mange butikker, nye og gamle restauranter, puber, kaféer osv. Mange muligheter til å gå turer, og byen er vel mest kjent for bymuren som er mulig å gå oppå. En fantastisk tur! Og det beste er at York-innbyggerne er veldig hjelpsomme. Faktisk så hjelpsomme at de har festival hvert år der de som har adresse i York får gratis inngang på en rekke attraksjoner. York anbefales!

    SvarSlett