lørdag 21. januar 2012

Udupi på kveldstid

Det skulle vise seg at Udupi ble stedet vi dro til omtrent annenhver dag. For å handle klær, for å komme oss litt vekk fra Manipal, for å spise eller andre ting.

Vi har vært på Big Bazaar, et ganske stort kjøpesenter som likner på Europris/Smart Club-konseptet. Kjøpte meg noen klær til praksis, samt tepper, sandaler, ekstra pute og putetrekk, bestikk og annet småtteri: totalt: ca. 350 NOK!

Spisre middag på Woodlands restaurant, som vi ble anbefalt av studentene som var der i fjor. Og avsluttet med Mango Lassi. Har først i ettertid fått vite at det er mangojuice blandet med yoghurt og sukker (trodde det var blandet med ren melk først, og det syntes jeg var litt ekkelt)... jaja... godt er det ihvertfall... 


Så tuslet vi rundt i byen på torget ved tempelet, som liksom er sentrum.
Der går man rundt og rundt. Skikkelig tettpakka med folk. Men koselig var det der alt var pyntet med julelys:
Utenfor templet sto det noen som solgte en hellig bok. Men jeg kjøpte ikke, fordi man kan jo ikke kjøpe noe når man ikke skjønner skriften og dermed hva som står på plakatene (hadde nok ikke kjøpt uansett tenker jeg vi sier).
Andre interessante ting å se var han gutten som er Indias reklame-kjekkas. Han er liksom på alle plakatene her i ført indisk gutte-drakt = sånn ca. kun et laken/håndkle ser det ut som
Trenger du å reparere skoene dine, og sikkert litt andre ting, så er det bare å henvende seg til en ac de mange som sitter på gata å reparerer skoene dine for 20 rupi. vi snakker under 5 NOK. Det er sykt at noen tjener så lite på så viktig arbeid synes nå jeg.

1 kommentar:

  1. Så gøy å lese hva du gjør. Og fine bilder du tar som du legger ved:) Men hvorfor er datoene dine så rare? Du henger jo en uke etter.... Til helgen er det meldt kaldt, mellom 10 og 20 minus, så da kan du være glad for å være i varme India. Kos deg videre snuppa :)

    SvarSlett