lørdag 4. juni 2011

Takk York


Et semester i York i England er slutt… æsj! Jeg hater når gode ting tar slutt, som for eksempel å måtte si ha det til fantastiske mennesker jeg har møtt. Det er derfor jeg noen ganger ikke liker å gjøre nye ting og bli kjent med nye mennesker. Jeg blir så trist når det tar slutt og man reiser fra hverandre.
Deilige tider i York.
Etter at jeg kom tilbake etter påskeferien synes jeg det har gått i ett på grunn av eksamener. Og plutselig er det slutt. Det er rart, trist, deilig, etterlengtet, skummelt… alt på en gang. Det har vært tøft med bråkete naboer og flytting samt praksisperioden. Men det har vært mye bra også. Alle folka jeg har møtt, mye god mat, mange nye opplevelser, Starbucks' kaffe, alt som er så billig og mye mer!

I dag har jeg tatt en siste shoppingrunde i York. Var innom en stæsje-butikk som var kult innredet med badekar og vask som varene var plassert oppi. Fant mange ting der dyr er gjort om ting kjente personer, som f.eks. Michael Jackson, Elvis og ABBA.
 
 Jeg har også spist god lunsj på restauranten til Rachel, Café no8. Kan anbefales - særlig sandwichene!

Og nå har jeg pakket - forløpig åtte kg. overvekt. Ga bort en hel del stæsj til dem som eier puben Fulford Arms i tillegg til at jeg ga noe til butikker à la Fretex. En del ting ble også kastet. Er liksom ikke alt som er noe å gi bort.
Siste bilde foran Baldwin House, der jeg bodde.
Men istedenfor å dra direkte hjem tar jeg og Beret toget kl 19 til London. Der skal vi bli til tirsdag 7. juni, som er avslutning på dette semesteret. Skal bli deilig å komme hjem å se folk jeg har savnet!

Håper du fortsetter å følge bloggen min. Jeg kommer til å skrive om dagene i London samt andre spennende ting jeg bryr meg om!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar